MG Nutrició 3G ha estat recolzada des dels seus inicis per SODENA, instrument financer del Govern de Navarra pel desenvolupament empresarial de la Comunitat Foral. L'empresa es va constituir l'any 2015 gràcies a la seva entrada en capital a partir de la participació en la primera edició del programa orizont.

sodena                orizont

 

 

 Durant l'any 2016, l'empresa ha conseguit financiació per part del Govern de Navarra dins de la convocatoria de les ajudes per realitzar projectes de R+D en el camp de la nutrició genèticament personalitzada.

 

 

L'empresa MG Nutrició 3G, en el marc del Programa d'Iniciació a l'Exportació ICEX Next, compta amb el suport de ICEX i amb la co-financiació del fons europeu FEDER, el qual també participa en altres ajudes i subvencions obtingudes per l'empresa, com la del Govern de Navarra. La finalitat d'aquest recolzament és contribuir al desenvolupament internacional de l'empresa i del seu entorn.

LOGO FEDER es COLOR

Recentment (abril 2017), l'empresa MG Nutrició 3G ha rebut un Fase 1 de l'Instrument PYME de la Unió Europea, el que ens ha permès internacionalitzar a nivell europeu, i optar amb garanties a conseguir un Fase 2.

 

ec for fb

 

  

 

 

FaLang translation system by Faboba