TEST D’ADHESIÓ A LA DIETA MEDITERRÀNIA PER NENS

Una alimentació saludable és aquella que permet assolir i mantenir un funcionament òptim de l’organisme, conservar i restablir la salut, reduir el risc de sofrir malalties, i asegurar un òptim desenvolupament de les diferents etapes del cicle vital. En el cas dels nens, una alimentació adequada és fonamental pel seu correcte creixement i desenvolupament, juntament amb l’adquisició d’hàbits saludables, que probablement mantindrà al llarg de la seva vida.

Al nostre entorn, la Dieta Mediterrània és una valiosa herència cultural que representa un estil de vida equilibrat i que recull receptes, tradicions culinàries, celebracions, costums, productes típics i activitats humanes diverses.

Entre les moltes propietats beneficioses per la salut d’aquest patró alimentari es pot destacar el tipus de greix que el caracteritza (oli d’oliva verge, peix i fruits secs), les proporcions en els nutrients principals que guarden les seves receptes (cereals i vegetals com a base dels plats i carns o similars com a “guarnició”), i la riquesa en micronutrients que contè, fruit de l’ús de verdures de temporada, herbes aromàtiques i condiments.

Si vols conèixer l’adherència a la dieta mediterrània del teu fill/a, respòn a les següents preguntes marcant les caselles amb les que estàs d’acord.

FaLang translation system by Faboba