CONEIX LA PREDISPOSICIÓ GENÈTICA DEL TEU FILL/A A TENIR OBESITAT

Proporcionem pautes alimentàries i d'estil de vida, per prevenir-la. No esperis més. Adquirir bons hàbits alimentaris des de la primera infància és de vital importància per la seva salut i el seu creixement.

Per què fer-li el test al meu fill o filla?

La genètica i l'estil de vida (dieta, activitat física), influeixen en el desenvolupament de l'obesitat. Conèixer la influència de la genètica és una eina molt útil en la prevenció i el tractament de l'obesitat. D'aquesta manera, podrem actuar a través de l'alimentació i l'activitat física, en el context familiar i del nen.

A quina edat està recomanat fer el test?

El test està dirigit a nens d'entre 1 i 12 anys.

Què t'oferim al fer el test?

Amb Nutrició 0g, t'oferim recomanacions alimentàries basades en el patró genètic del teu fill o filla, amb l'objectiu de prevenir l'obesitat mitjançant les pautes dietètiques personalitzades.  

Què reps a casa al comprar el test?

A casa reps el kit de Recollida de Mostra que inclou un hisop bucal per la presa de mostra de saliva, dos sobres pre-franquejats, un consentiment informat, un qüestionari breu i les instruccions necessàries per a que realitzis tot el procés. 

Com és el procés un cop envio la mostra?

Els nostres professionals reben la mostra d'epiteli bucal, n'extrauen l'ADN, s'analitza i t'enviem un informe on queden reflexades les variants genètiques estudiades juntament amb la predisposició a presentar obesitat. A més a més, reps les pautes dietètiques personalitzades associades als resultats genètics del/la menor. 
Finalment, i inclòs en el preu, un professional de N3G es posarà en contacte amb tu per explicar-te els resultats. 

Com és l'informe i com el rebo?

L'informe recull la informació genètica i les recomanacions alimentàries, així com l'estil de vida. A més a més, s'inclou un conte d'hàbits saludables. 

Per accedir i descarregar l'informe, ho podràs fer a través de la nostra plataforma,  amb unes claus d'accés que et facilitarem. També pots sol·licitar la versió impresa del conte en format de llibre.  

Quins són els beneficis de fer el test d'intolerància a la lactosa i el de malaltia celíaca?
Amb el test genètic de Malaltia Celíaca, t'oferim la possibilitat de conèixer la predisposició genètica a desenvolupar celiaquia, que serveix per descartar la malaltia en els casos que hi hagi dubtes en el diagnòstic. 
Si el resultat del test és negatiu, es pot dir amb un 99% de fiabilitat que la persona no és celíaca.

En el cas del test genètic d'Intolerància a la Lactosa oferim la possibilitat de conèixer la predisposició genètica a presentar hipolactasia primaria. Si el resultat és positiu, saber-ho permetrà prevenir els símptomes abans de que apareixin (serà necessari informar al professional sanitari per l'adaptació de la dieta), i si la prova dóna un resultat negatiu, no es desenvoluparà la intolerància. 
Què és el servei Premium?

Amb el servei Nutrició 0g PREMIUM, t'oferim una atenció personalitzada de seguiment que permet adequar les recomanacions a la planificació de menús familiar, i analitzar i afiançar els avanços del teu fill o filla gràcies a les consultes mensuals on-line amb les nostres nutricionistes, durant un periode de sis mesos.

T'agradaria sol·licitar el nostre test genètic Nutrició 0g?

És possible sol·licitar el nostre test a través de la pàgina web.

FaLang translation system by Faboba