L'Adriana Moleres, RESPONSABLE DE R+D DEL PROJECTE, és Doctora en Ciències Biològiques amb més de 7 anys d'experiència (Universitat de Navarra i Université Pierre et Marie Curie) en investigació científica en Nutrigenòmica de l'obesitat. Des de 2013 va participar en la fundació de l'empresa Making Genetics, on compatibilitza la seva labor directiva a l'empresa amb la direcció del desenvolupament de Nutrició 3g.

La Maria Marqués, RESPONSABLE DE L'ÀREA DE DIETÈTICA I NUTRICIÓ EN MG-NUTRICIÓ 3G, és Graduada en Nutrició Humana i Dietètica i Màster Europeu en Nutrició i Metabolisme, amb més de 10 anys d'experiència en el camp de la investigació i salut pública, així com en consulta dietètica. És autora y coautora de varis articles científics, capítols de llibre i articles de divulgació.

javi r

El Javier Campión, RESPONSABLE CIENTÍFIC DEL PROJECTE, és Doctor en Ciències Biològiques amb més de 20 anys d'experiència en investigació científica (Universitat Complutense, Institut de Karolinska i Universitat de Navarra) relacionada amb la Biologia Molecular, la Epigenètica i la Nutrigenòmica. Ha sigut un dels cofundadors de l'empresa Making Genetics i actualment desenvolupa la seva labor profesional com a Gerent i Director Científic de l'empresa.

La Maite Cifuentes Aranguren, ATENCIÓ NUTRICIONAL I XARXES SOCIALS, és Llicenciada en Farmàcia i Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Navarra. Té una dilatada experiència en oficina de farmacia, educació nutricional i consulta dietètica. Al 2017 s'incorpora a l'empresa, on col·labora en el llançament de nous serveis nutricionals.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
FaLang translation system by Faboba