TEST GENÈTIC INFANTIL

Amb el test genètic nutricional d'obesitat coneix el risc del teu fill/a a desenvolupar obesitat i et donem les pautes alimentàries personalitzades per prevenir-la. També t'adjuntem les pautes i recomanacions alimentàries en cas de que ja presenti sobrepès.

INCLOU UN CONTE D'HÀBITS DE VIDA SALUDABLES PEL TEU FILL/A

SITUACIÓ ACTUAL

L'obesitat és considerada l'epidèmia del segle XXI, i preocupa la taxa elavada d'obesitat infantil en el nostre país, que comporta greus conseqüències per la salut present i futura dels nostres petits. Un nen obès és fàcil que sigui un adult obès, amb una major probabilitat de presentar malalties com la diabetis, malaties cardiovasculars o càncer, a edats més primerenques que en les persones amb un pes adequat.

L'ambient obseogènic en el que vivim fomenta el sedentarisme i el consum d'aliments hipercalòrics i de pocs nutrients. Per això, és important fomentar hàbits saludables des de la primera infància, promovent una alimentació adequada i equilibrada a casa i a l'escola, i fomentant la pràctica d'activitat física.

ALGUNES DADES D'ESPANYA

La prevalença de sobrepès en els nens i nenes d'entre 6 i 9 anys és del 23,2%
El 18,1% dels nens i nenes entre 6 i 9 anys presenten obesitat.
A més a més, les pervalences de sobrepès i obesitat son significativament superiors en els nens i nenes majors de 7 anys.

EQUIP

Som experts en genètica i nutrició

Adriana Moleres
Adriana MoleresDIRECTORA DE R+Damoleres@making-genetics.eu
Doctora en Ciències Biològiques amb àmplia experiència (Universitat de Navarra y Université Pierre et Marie Curie) en investigació científica en Nutrigenòmica de l'obesitat.
Javier Campión
Javier CampiónDIRECTOR CIENTÍFICjcampion@making-genetics.eu
Doctor en Ciències Biològiques amb més de 20 anys d'experiència en investigació científica (Universitat Complutense, Institut Karolinska i Universitat de Navarra) relacionada amb la Biologia Molecular, l'Epigenètica i la Nutrigenòmica.
Maria Marqués
Maria MarquésDIRECTORA DE NUTRICIÓmmarques@nutricion3g.es
Graduada en Nutrició Humana i Dietètica i Màster Europeu en Nutrició i Metabolisme (Universitat de Navarra), amb més de 10 anys d'experiència en el camp de la investigació i la salut pública, així com en consulta dietètica.
Maite Cifuentes
Maite CifuentesATENCIÓ NUTRICIONAL I XARXES SOCIALSmcifuentes@nutricion3g.es
Llicenciada en Farmàcia i Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Navarra. Té una dilatada experiència amb l'oficina de farmàcia, educació nutricional i consulta dietètica. Al 2017 s'incorpora a l'empresa, on col·labora en el llançament de nous serveis nutricionals.

SUPORT INSTITUCIONAL

Contem amb els millors avals i suports

FaLang translation system by Faboba